Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "DaavidintÀhdet" by Kristina Ohlsson & Outi Menna " Book PDF Kindle ePub Free

DaavidintÀhdet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: DaavidintĂ€hdet
  • Author : Kristina Ohlsson & Outi Menna
  • Release Date : January 04, 2015
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1713 KB

Description

"Kristina Ohlsson on tĂ€mĂ€n hetken hallitseva dekkarikuningattaremme." – Caroline Engvall, Metro

Israelilainen legenda Paperipojasta, joka sieppaa ja surmaa lapsia, viriÀÀ henkiin Tukholmassa kun kaksi juutalaispoikaa katoaa.

Tukholman talvessa tapahtuu murha: juutalaisen pÀivÀkodin opettaja ammutaan, ja samana pÀivÀnÀ kaksi juutalaispoikaa katoaa. Siviilitutkija Fredrika Bergmanin ja rikospoliisi Alex Rechtin paineet kasvavat, kun varmistuu ettÀ kadonneet pojat on surmattu. Hangesta löytyneillÀ uhreilla on pÀÀssÀÀn paperikassit, joihin on piirretty kauhistuneet kasvot. Tekotapa viittaa vanhaan juutalaiseen myyttiin lapsia vainoavasta Paperipojasta. Juutalaisen pikkutytön kadotessa panokset kovenevat: saadaanko Paperipoika pysÀytettyÀ ennen seuraavaa uhria? Kaikki jÀljet johtavat Israeliin.

Kristina Ohlsson (s. 1979) on LÀhi-itÀÀn ja EU:n ulkopolitiikkaan erikoistunut politiikan tutkija, joka on työskennellyt Ruotsin turvallisuuspoliisissa, ulkoasiainministeriössÀ sekÀ viimeksi Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjÀrjestön (ETYJ:n) analyytikkona WienissÀ. Ohlsson aloitti ensimmÀisen romaaninsa Nukketalon kirjoittamisen ollessaan työkomennuksella Bagdadissa. Vuodesta 2012 Ohlsson on ollut vapaa kirjailija. Vuonna 2013 hÀn julkaisi ensimmÀisen jÀnnitysromaanin nuorille lukijoille Glasbarnen . Kristina Ohlsson asuu Tukholmassa.


Free Books Download "DaavidintÀhdet" PDF ePub Kindle