Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Dag & nat" by Rie Osted " Book PDF Kindle ePub Free

Dag & nat

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Dag & nat
  • Author : Rie Osted
  • Release Date : January 01, 2014
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1038 KB

Description

En ung dreng kommer til at overhøre et mord på en kvindelig journalist i P-kælderen under bladhuset Dag&Nat, han mistænkes for mordet og går under jorden. Hans mor hyrer den private efterforsker Andrea de Lima til at finde og rense drengen.


Samtidig efterforsker politiet med vicekriminalinspektør Mikael Skotte i spidsen et andet mord i København. Han advarer Andrea de Lima mod at komme for tæt på en morder, men hun går sine egne veje.


Dag & nat er den første i rækken af Rie Osteds kriminalromaner om privatdetektiven Andrea de Lima.


PRESSEN SKREV

“Det giver i al fald læsere, der ikke kender hende, en ny lejlighed til at opdage, hvilken strÃ¥lende sprogbehersker hun er, og hvilket skarpt blik hun har for aktuelle samfundsproblemer og for, hvad der rør sig i moderne mennesker …” 

- Jonas Hindsholm Bentzen, Børsen


”En ny dansk krimi pÃ¥ banen, og det er en flot debut. Spændende og godt plot samt en interessant hovedperson, som det skal blive spændende at følge i flere bøger. Andrea de Lima har en interessant fortid, som jeg er sikker pÃ¥ nok skal komme mere i spil i de senere bøger. Men allerede nu er det en stilsikker og god debut.” 

- Lone Hansen, www.krimisiden.dk 


”Persongalleriet er realistisk og mangfoldigt. Der er kun fÃ¥ egentlige skurke og helte, hvilket minder en del om de bedre britiske detektivromaner.” 

- Tine Demandt, www.rundtombogen.dk 


PDF Ebook Download "Dag & nat" Online ePub Kindle